Platinum Tattoo Seminar

τριήμερο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΤΤΟΟ ‘fast speed’ ONE ON ONE

Στο CHAKANA TATTOO STUDIO, στο Λονδίνο και στην Ηγουμενίτσα.

BOOK IT NOW!

2109635740 – 6946280222

 

PLATINUM ΣΕΜΙΝΑΡΟ TATTOO FAST SPEED

 Εάν είσαι τολμηρός (έως θρασύς), τα θελεις ολα δικά σου και σου αρέσει να ζωγραφίζεις, αυτό το PERSONAL σεμινάριο είναι για σένα!

 Μέσα σε 3 μέρες, γίνε ο δικός σου εργοδότης.

Κάνε την δίκη σου επιχείρηση. Τόλμησε να ζωγραφίζεις ανεξίτηλα την τέχνη σου και χτίσε την καριέρα και το όνομα σου μόνος. Κανε το χόμπι σου δουλειά.

Επωφελήσου από την εμπειρία της Ρεβέκκας Γιαννοπούλου σε ένα Πριβε τριήμερο μάθημα.

 Σου παρέχουμε όλες τις αρχικές θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που απαιτούνται για να εξασκήσεις το επάγγελμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

 Το σεμινάριο αυτό έχει χτιστεί πάνω σε μια γερμανική θεωρία εκμάθησης που βασίζεται σε δυο πράγματα :

1. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος κρατά το 4% των πληροφοριών ενός μαθήματος/ κουβέντας/ σεμιναρίου. Η μέθοδος αυτή ενισχύει αυτό το 4%, χτίζοντας αυτοματισμούς, και δημιουργώντας κινήσεις και απαντήσεις που θα λειτουργήσουν ενστικτωδώς μετά το σεμινάριο, όταν ο συμμετέχων θα είναι πλέον μόνος του.

2. Σε ενεργοποιεί για τρεις μέρες, κάθε μέρα και περισσότερο. Έτσι τελειώνοντας την τριτη μέρα, είσαι τόσο γεμάτος πληροφορία, αυτοπεποίθηση και όρεξη που απο την επόμενη μέρα ξεκινάς αμέσως δουλειά.

Το PLATINUM σεμινάριο μας είναι αυστηρά για ένα άτομο, που δεν εχει χρόνο για χάσιμο και θέλει να εποφεληθει απο το κάθε λεπτό της συνάντησης του με την Ρεβέκκα. Ο λόγος που δημιουργήσαμε αυτό το τμήμα ειναι γιατί προσαρμόζεται πάνω στο στυλ και την προσωπικότητα σου και μόνο. Σου αφιερώνεται ο απαραίτητος χρόνος, με βάση τις προσωπικές ανάγκες και τους στόχους σου, για απόλυτη επιτυχία δίκη σου και του καταστήματος σου.

Τα σεμινάρια μας περιλαμβάνουν πρακτική εξάσκηση πάνω σε αληθινά μοντέλα.

Στο θεωρητικό κομμάτι που γίνεται την πρώτη ημέρα, γνωρίζουμε και μαθαίνουμε τα χρώματα, το στυλ του κάθε ταττοο, την επικοινωνία με τον κάθε πελάτη αλλά και την προώθηση και το marketing της επιχείρησης σου.

Στην πρακτική εξάσκηση, χρησιμοποιούμε δείγματα δέρματος και αληθινά μοντέλα.

Για δυο ημέρες, ο συμμετέχων θα εχει την δυνατότητα να παίξει παιχνίδια ρόλων με αληθινούς πελάτες, έτσι ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα στο τι θα εχει να αντιμετωπίσει όντας πλέον μόνας του.

Ενώ παρέχονται μοντέλα, καλό θα είναι για των συμμετέχων να φέρει δικά του μοντέλα. Έτσι η ανάλυση της δουλειάς του, κατά την διάρκεια της, γίνεται ευκολότερη, λόγο οικειότητας. Το σημαντικότερο είναι πως μπορει να παρακολουθεί την εξέλιξη του ταττου του μέρα με την μέρα. Το μοντέλο του μοιράζεται μαζί του τις ανασφάλειες, ερωτήσεις, σκέψεις που περνάνε απο το μυαλό του κατά την διάρκεια της επούλωσης και έτσι αποκτά περισσότερη εμπειρία.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, ο συμμετέχων είναι ευπρόσδεκτος για ένα επιπλέον δίωρο χωρίς χρέωση. Όποιος φέρει δικό του μοντέλο, έχει τη δυνατότητα μετά το πέρας των σεμιναρίων, κατόπιν ραντεβού, να κάνει το ρετούς στο μοντέλο του μαζί με την Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και να απαντηθούν τυχών καινούριες ερωτήσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πρώτη μέρα

Η πρώτη ημέρα αφιερώνεται το πρωί στη θεωρία και τις ανάγκες του συμμετέχων. Σχεδιάζεται ένα προσωπικό πλάνο για τους σκοπούς του και ταυτόχρονα διδάσκεται:

 11:00 Έναρξη σεμιναρίου.

• Γνωριμία με τον συμμετέχων. Πλάνο δράσης.

• Εισαγωγή και γνωριμία με το ταττοο.

• Προσωπική υγιεινή, καθαριότητα και καθαρισμός εξαρτημάτων.

 12:00 Σωστή και αποτελεσματική προσέγγιση του πελάτη.

 12:30 COFFEE BREAK

 13:00 μάρκετινγκ της επιχείρησης.

 14:30 LUNCH

 15:30 Χρήση υλικών και μηχανημάτων (μηχάνημα, εξαρτήματα, βελόνες).

 16:00 Σχέδια ταττοο και στένσιλ.

 18:00 COFFEE BREAK

 18:30 • στήσιμο επιφάνειας εργασίας.

             • Πρακτική εξάσκηση πάνω σε δείγμα δέρματος.

             • μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

 20:00 τέλος πρώτης ημέρας.

 Δεύτερη μέρα

Η δεύτερη ημέρα αφιερώνεται στην πρακτική εξάσκηση σε συνδυασμό με τα διδαχθέντα της πρώτης ημέρας. Η πρακτική εφαρμόζεται πάνω σε δείγματα δέρματος και σε μοντέλα.

 11:00 έναρξη σεμιναρίου.

• απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις

• στήσιμο επιφάνειας εργασίας

• Πρακτική εξάσκηση πάνω σε δείγμα δέρματος.

• μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

 12:30 COFFEE BREAK

 13:00 πρώτα μοντέλα ταττοο.

 14:45 μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

 15:00 LUNCH

 16:00 πρακτική σε μοντέλα

 17:45 μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

 18:00 COFFEE BREAK

 18:30 πρακτική σε μοντέλα

 19:45 μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

 20:00 τέλος δεύτερης ημέρας.

Τρίτη μέρα

 11:00 έναρξη σεμιναρίου.

• απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις

• στήσιμο επιφάνειας εργασίας

• Πρακτική εξάσκηση πάνω σε μοντέλα.

• μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

 12:30 COFFEE BREAK

 13:00 Πρακτική εξάσκηση πάνω σε μοντέλα.

 14:45 μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

 15:00 LUNCH

 16:00 πρακτική σε μοντέλα

 17:45 μάζεμα και απολύμανση επιφάνειας εργασίας και εργαλείων.

 18:00 COFFEE BREAK

 18:30 • απάντηση σε τυχόν ερωτήσεις

             • Οργάνωση εργαστηρίου Tattoo & Νομοθεσία

 19:45 Παράδοση διπλώματος

 20:00 τέλος σεμιναρίου.

 * οποίος το επιθυμεί, μπορεί να μπει στην λίστα για την παρακολούθηση μονοήμερου σεμιναρίου για πρώτες βοήθειες που γίνονται μια φορά το δίμηνο.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: 

•Εγχειρίδιο με την ύλη του σεμιναρίου.

•Σημειώσεις

•Όλα τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστούν για να εξασκηθούν στο μόνιμο μακιγιάζ, όπως αναλώσιμα (γάντια, μανίκια, ποδιές, κυπελάκια, χρώματα, ποτηράκια, βαμβάκια, μπατονέτες, σελοφάν, βαποριζατέρ, γλωσσοπίεστρα, βαζελίνη, χαρτιά, υγρά μαντηλάκια, προστατευτικά μηχανημάτων, βελόνες, πλαστικά grip, κτλ) μηχανήματα, (μοτέρ, τροφοδοτικό) και δείγματα δέρματος.

•      Ο συμμετέχων εχει την δυνατότητα να δοκιμάσει τα 2 τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, έτσι ώστε να αποφασίσει ποιο μηχάνημα κάθεται καλύτερα στο χέρι του και στην προσωπικότητα του.

1.Το best seller της CHEYENNE USA. Επίσης κομψό μηχάνημα, τελευταία λέξη της μόδας και πολύ αγαπημένο και απο Tattoo Artists για τατουάζ στο σώμα.

2. Το “αγαπημένο μου” COIL μηχάνημα, ειδικά ρυθμισμένο για το πρόσωπο απο τον γνωστό PierreMoussion, καταξιωμένο ηλεκτρονικό και ιδιοφυία σε ότι αφορά τα μηχανήματα tattoo.

Το κάθε μηχάνημα έχει πολύ συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες και σίγουρα κάποιο θα καλύψει την προσωπικότητα σου.

•Πιστοποιητικό παρακολούθησης

•Λίστα με όλα τα απαραίτητα υλικά (αναλώσιμα και μη) που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις το δικό σου στούντιο.

•      Λίστα, μετά απο έρευνα αγοράς, απο ικανούς και σοβαρούς προμηθευτές.

Σημείωση από τη Ρεβέκκα!

«Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου εχεις πάρει όλα τα απαραίτητα εφόδια, πληροφορίες, εμπειρίες και δύναμη που χρειάζονται για να ανοίξεις την δίκη σου επιχείρηση. 

Το σεμινάριο αυτό δεν είναι μια απλή υπόθεση. Είναι σκληρό, γρήγορο, και έντονο για όλους μας. Έχω ευθύνη απέναντι σου, να σου παραδώσω τις γνώσεις μου για το καλύτερο της καινούργιας καριέρας που επέλεξες, αλλά έχω και ηθική ευθύνη απέναντι στους μελλοντικούς πελάτες σου. Γι’ αυτό το λόγο είμαι πολύ αυστηρή και δεν δέχομαι τίποτε άλλο κατά την διάρκεια του μαθήματος παρά ό,τι αφορά στο σεμινάριο. Απαιτώ άψογη συμπεριφορά, καθαριότητα, άτομα που θέλουν να πετύχουν, και ήρθαν για να μάθουν. Όποιος δεν μπορεί να ταυτιστεί με αυτούς τους κανόνες καλύτερα να επιλέξει άλλη μέθοδο εκμάθησης.

Πριν τελειώσει το σεμινάριο μας, καλό θα είναι να εχεις φροντίσει να αγοράσεις το σωστό εξοπλισμό, και να εχεις πελάτες έτοιμους. Οποίος αφήσει αυτήν την πολύτιμη ενέργεια να ξεθωριάσει μετά το σεμινάριο, καλύτερα να συμμετάσχει λίγο αργότερα, όταν θα είναι περισσότερο έτοιμος.

 

Ο δρόμος του tattoo μπορεί να είναι σκληρός αλλά είναι ένα υπέροχο ταξίδι. Έχεις ευθύνες, αλλά γνωρίζεις κόσμο, και κανεις το πάθος σου δουλειά. Βοηθάς να αποτυπώσει ο καθένας πάνω του ανεξίτηλα το όνειρο του, ένα γεγονός που τον σημάδεψε, μια στιγμή που δεν θέλει ποτέ να ξεχάσει. Πολλές φορές το χαμόγελο και η αγκαλιά τους στο τέλος είναι η μόνη πληρωμή που χρειάζεσαι. Συνδυάζεις καλές αποδοχές με ευχάριστη δουλειά, και αυτό, με 3 μέρες σεμινάριο. Χτίζεις όνομα, καριέρα και είναι ένα επάγγελμα που συνεχώς εξελίσσεται και έχει καινούργιες προοπτικές.

Όπως έλεγε ο Κομφούκιος “κάνε δουλειά το χόμπι σου και δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις μια μέρα στην ζωή σου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ 

Ακυρώνοντας με email (info@chakana.gr) το σεμινάριο μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη του, ο συμμετέχων λαμβάνει το 100% του ποσού που κατέθεσε.

Ακυρώνοντας με email σε λιγότερο από 48 ώρες καιμέχρι το πρωί της έναρξης του σεμιναρίου, ο συμμετέχων λαμβάνει το 50% του ποσού που κατέθεσε.

Ακυρώνοντας κατά την διάρκεια ή στο τέλος της πρώτης ημέρας θεωρίας, δεν επιστρέφονται χρήματα.

 Οποιαδήποτε ακύρωση γίνει μέσω τηλεφώνου, μηνύματος (sms/ messenger/ fb) ή άλλη μορφή επικοινωνίας εκτός email δεν θα γίνει αποδεκτή και δεν θα επιστραφούν χρήματα.

 

 

Advertisements